RÓLUNK

Cégünk fő profiljai között szerepel az egyedi tagnyilvántartó és beléptető rendszerek szoftveres kialakítása sportlétesítmények / fitness termek/ uszodák / fürdők részére.

Célunk, hogy hosszú távú együttműködést alakítsunk ki ügyfeleinkkel, melynek során felmérjük igényeiket, meghatározzuk szükségleteiket, majd ezek alapján egyedi és testreszabott, az üzleti folyamatok hatékonyságát jelentősen növelő informatikai megoldást dolgozzunk ki.

Fejlesztő és integrációs csapatunk az egyedi igényeknek megfelelően kialakítja, vagy kiegészíti a már meglévő tagnyilvántartó és beléptető szoftvereket, illetve a testreszabott alkalmazásokat integrálja a már meglévő informatikai rendszerbe.

Partnereink és ügyfeleink számára az alapoktól (Infrastruktúrális megoldások) nyújtunk megoldásokat a felmerülő feladatokra. Elosztott rendszereket, kapcsolódó folyamatokat és ezek felhasználóit támogatjuk Kommunikációs megoldásainkkal, a legkorszerűbb technológiai követelményeknek megfelelően

Tekintse meg portfóliónkat, válasszon megoldásainkból! Ezután nem kell mást tennie, csak használni és élvezni az előnyöket!

Az infrastrukturális megoldásainkba az egyszerű hardver és kellékanyag szállítástól, a komplex szolgáltatói központok kialakításig minden beletartozik: tervezés – szállítás – kivitelezés – rendelkezésre állás és támogatás. Bármely hardver- és/vagy szoftvergyártó eszközei, alkalmazásai elérhetőek ügyfeleink részére.

A kommunikációs megoldásaink szorosan az infrastruktúrára épülnek; biztosítják ezen eszközök közötti kapcsolatot vezetéken vagy vezeték nélkül. Egyes kommunikációs megoldásaink azonban már szorosabban kapcsolódnak az üzleti folyamatokhoz: segítségükkel az elérés és az elérhetőség területén tudunk ügyfeleinkkel közösen előre lépni.

Üzleti megoldásaink segítségével tudjuk a folyamatok támogatására a koronát feltenni. Tagnyilvántartó rendszer, ügyfélmenedzsment és beléptető rendszerek, valamint portálmegoldások alkalmazásával tudjuk vállalkozásunkat átláthatóbbá és hatékonyabbá tenni. Ne feledjék, ezeket a rendszereket nem kell minden esetben megvásárolni: elérhetőek havidíjas hosting szolgáltatás formájában is, mely segítségével a drága beruházások átalakíthatók költséghatékony előfizetői szolgáltatások igénybe vételére.

Keressenek minket, hogy magas szintű szakmai felkészültségünkről, ügyfél- és feladatorientált hozzáállásunkról, kedvező fizetési konstrukcióinkról első kézből értesüljenek, és válasszák a sportit Solutions-t szakmai partnernek egy hosszú távú kölcsönös együttműködés kialakítására.