ÜZEMELTETÉS

Napjainkban az üzleti sikerek egyik elengedhetetlen feltétele az informatikai rendszerek megbízható működése. sportit Solutions kiváló színvonalú szolgáltatásaival a világ vezető informatikai cégeinek termékeit és szolgáltatásait kínálja.

Az informatikai rendszereket szakértelemmel kell tervezni, integrálni, és körültekintően működtetni. sportit Solutions egyik célkitűzése, hogy a beszerzés tervezésétől az üzemeltetésen át a rendszer frissítéséig átfogó és egységes szolgáltatást nyújtson, ezzel erőforrásait ésszerűbben és gazdaságosabban tudja kihasználni. A tervezést és megvalósítást gyártói vizsgákkal rendelkező szakembereink végzik. A rendszerek telepítése a helyszínen történik. Összeszerelés után ellenőrizzük a teljes rendszer hibátlan működését.

Legyen egy egyszerű festékkazetta beszerzés a nyomtatókba, asztali munkaállomások vagy notebook-ok szállítása, alap- vagy emeltszintű központi infrastruktúra tervezése, kialakítása és támogatása vállalati vagy felhasználói oldalon, ugyanolyan körültekintéssel, és ügyfeleink igényeinek a szem előtt tartásával járunk el.

Informatikai biztonsági szolgáltatásaink és termékeink a mai legbecsesebb kincsünk: az adat védelmét, elérhetőségét hivatottak biztosítani, antivírus, tűzfal és adatmentési megoldásokkal, melyeket akár adminisztratív oldalon nyújtott szolgáltatásainkkal (adatmentési és vírusvédelmi terv stb.) is meg tudunk támogatni.

Teljes körű informatikai szolgáltatásaink magukba foglalják az infrastruktúra egészére kiterjedő üzemeltetési feladatokat is: az általunk szállított eszközök szakértelmet igénylő működtetésének terhét is levesszük az Ön válláról. Így ügyfeleink minden felmerülő igényére van megfelelő válaszunk. Az egyes szolgáltatások átalánydíjas szerződési konstrukciónak megfelelően is igénybe vehetők.